Kokkolan moottorikerho järjestää crossikoulun kesän ajaksi! Alkaen ti 4.6.2024

Tervetuloa kaikki aloittelijat tai kokeneet kuskit! Kokkolan moottorikerho pitää crossikoulua joka toinen tiistai klo 18. Saa tulla pienillä tai isoilla pyörillä mukaan. Tarkoituksena on kokoontua yhteisesti vapaamuotoisesti ajamaan ja mukana on kokeneempi kuljettaja kerhosta joka neuvoo ajotekniikoissa jokaisen taitotason mukaan.

Jussi Vehviläinen JPV Racing koulutusviikonloppu 25.-26.5.2024

Iso rata on kurssin käytössä ja suljettu viikonloppuna muulta ajotoiminnalta!

Radalla muutostöitä viikonloppuna 17.-19.5.2024

Iso rata on suljettu viikonloppuna. Radalle on tuotu uutta maa-ainesta ja rataa kunnostetaan koneilla viikonlopun ajan.

Moottorikerhon kevätkokous torstaina 25.4.2024 klo 18.30

Halpahallin tiloissa, Kaarlelankatu 7 (parkkipaikalta käynti sisätiloihin).

Aiheita mm. sääntömääräiset asiat, infoa JPV:n crossikouluista, radan suunnitelluista kunnostustoimenpiteistä, jne.

Tulkaahan kaikki jäsenmaksun suorittaneet mukaan kokoukseen!

Muistutetaan vielä jäsenmaksuista ja ratamaksuista, nyt parhaiden ajokelien alkaessa!

Rata avoinna 13.2.2024

Pakkaset palanneet, saa ajaa! Rata myös tullaan auraamaan taas kuntoon.

Rata suljettu 31.1.2024 plussakelien ajaksi. Odotellaan pakkasia.

Hyviä talvicrosseja ollaan päästy Kokkolan radalla ajamaan. Nyt kelit lauhtui sen verran paljon ja pitkäksi aikaa että odotellaan pakkasten paluuta.

Ilmoitellaan kun rata on taas käytössä!

Moottorikerhon syyskokous sunnuntaina 10.12.2023 klo 18.00

HalpaHallin tiloissa, Kaarlelankatu 7 (parkkipaikalta käynti sisätiloihin).

Asialistalla:

Koulutukset, radan kunnostus, jäsen- ja ratamaksun suuruus, toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio, yhdistyksen puheenjohtajan sekä hallituksen ja toiminnantarkastajan valinta vuodelle 2024. Lisäksi muut asiat.

HUOM! Lisenssikuskit, jotka ovat osallistuneet vähintään kahteen SML:n alaiseen kilpailuun kauden 2023 aikana! Aiemmin sovitun mukaisesti kerho maksaa lisenssiosuuden takaisin näille kuskeille. Toimintaohjeet WhatsApp-ryhmässä.

Motocross-rata suljettu tältä syksyltä 2023!

Rata suljettu! Syksy on ollut vetinen, kuten ehkä on huomattu, ja rata ei enää ole ajettavassa kunnossa. Jätetään rata nyt odottamaan talven tuloa. Talven aukipidosta on ollut puhetta ja näillä näkymin tarkoitus on pitää rata auki talvella.

Trial-rata sekä juniorien rata lapsille ovat käytettävissä kelien salliessa. 

 

RE Motors Goes Offroad - Open Track Day Kokkolan radalla la 7.10 klo 11-15

RE Motorsin järjestämä koeajopäivä Kokkolassa!

Ota oma pyörä mukaan ja tule ajamaan meidän kanssa, ja käytä samalla tilaisuus koeajaa uudet KTM ja Husqvarna offroad mallit.

Mukaan tarvitaan asianmukaiset motocross/enduro-ajovarusteet sekä henkilöllisyystodistuksen. Alle 18-vuotiaalla koeajajalla tulee olla vanhempien allekirjoittama vastuunvapautus/lupalappu osallistua koeajoon tai vastaavasti huoltaja mukana koeajotapahtumassa. Koeajo on asiakkaalle täysin avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen paikan päällä!
Tervetuloa koeajamaan!

Facebook-tapahtuma

Ratatalkoot la 30.9. klo 9.00

Kerho tarjoaa makkarat ja juotavaa. Raivausta ja heinän niittoa on tiedossa. Kivien keräystä myös. Kerhon puolesta 2t pienkonebensat tarjolla raivureihin.

Jussi Vehviläinen jälleen Kokkolaan vetämään viikonlopun crossikoulun!

 

Heinäkuun toisena viikonloppuna 8.-9.7.2023 saamme taas nauttia JPV Racingin osaavasta valmennuksesta. Lauantaina keskitytään perustekniikan asioihin ja sunnuntaina rastimuotoista koulutusta.

Moottorikerhon 60-v juhlavuoden kunniaksi viikonlopun koulutus on ilmainen 2023 jäsenmaksun ja radan kausimaksun maksaneille kuljettajille!

Kaikki kuljettajat ovat tervetulleita tasoon katsomatta. Ilmoittautumiset keskiviikkoiltaan mennessä N. Honkanen. Maksut hoidettuna ennen kouluun osallistumista.

 

Trial-rata avattu ja käytettävissä

4.7.2023

Kokkolan crossiradan yhteyteen on varattu nurkkaus trial-kuskeja varten. Alue on lasten crossiradan takana, pienen aukkopaikan ympäristössä. Sieltä löytyy muutamia pöllejä ja lavoja vapaasti käytettäväksi. Joitain harjoitusesteitä on tulossa myöhemmin lisää. Alueen ympärillä koivikkoon on raivattu polkuja, joista voi itse muodostaa haluamiaan jaksoja. Tervetuloa treenailemaan trial-taitoja, joko crossin / enduron tukena tai tietenkin omana upeana lajinaan!

Trial-alue

Powered by Aava 3